Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Samandağ Cumhuriyet Mahallesi Muhtarından HBB’ye ziyaret…

  “Taleplerimizi İlettik, En Kısa Zamanda Yapılacağının Sözünü Aldık”

Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, ilçemiz mahalle muhtarlarıyla birlikte, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la bir araya geldi. Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, ilçemiz mahalle muhtarlarıyla birlikte, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la bir araya geldi.

Cebburoğlu ziyaretle ilgili açıklamasında “Hatay büyükşehir belediye başkanından bir randevu alarak çok değerli muhtarlarımızla beraber verimli bir toplantı gerçekleştirdik.Samandağın tüm eksiklerini birebir ilettik.

Muhtarların, HBB Başkanı Savaş Ziyaretinde Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı da bulundu. Geçtiğimiz çarşamba günü gerçekleşen ziyarette İlçemizin genel durumu, yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler üzerine görüşme gerçekleştirildi.

Yeni devlet hastanesi yolu, Samandağ deniz yolu, Samandağ Çevlik yolu, Samandağ’da Hatsu tarafından eşilen yolların onarımı, Cumhuriyet Mahallesi Mezarlıktaki Namaz Kılma binasının onarımı, Çiğdede mezarlığı, yeni mahalle mezarlığının yapılması, İçme suyunun evlere verilmesi hakkında muhtar arkadaşlarımla beraber taleplerimizi ilettik. En kısa zamanda yapılacağının sözünü aldık.” İfadelerine yer verdi.