Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Müdür İmrek; Başkan Ayvazoğlu’nu kutladı…

Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 5.si düzenlen Türkiye Kooperatifler Fuarının açılışını Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımları ile Gaziantep’te gerçekleştirildi.

Hatay’ın 6 Kadın Girişim Kooperatifi fuarda yer aldı. Kurulduğu günden bu yana rol model olan ve başarı hikayesi yazan Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (Hazek Kooperatifi) ülkemizde bulunan 1.000 Kadın girişim kooperatifi arasında Yılın Kadın Girişim Kooperatifi ödülüne layık görüldü. Türkiye Kooperatifler Fuarı’nın 29 Aralık’a kadar açık olacağı bildirildi…  

Öte yandan; Hatay ilimizi temsilen fuara Ticaret il müdürü Halit İmrek katılım gösterdi.

İl Müdürü İmrek konuya ilişkin yaptığı açıklamada;

“Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 5.si düzenlen Türkiye Kooperatifler Fuarının açılışını Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendinin katılımları ile Gaziantep ilimizde gerçekleştirildi.

İlimizden 6 Kadın Girişim Kooperatifi fuarda yer aldı. Kurulduğu günden bu yana rol model olan ve başarı hikayesi yazan Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (Hazek Kooperatifi) ülkemizde bulunan 1.000 Kadın girişim kooperatifi arasında Yılın Kadın Girişim Kooperatifi ödülüne layık görülmesi bizleri gururlandırmıştır. Tebrik ediyorum.

Türkiye Kooperatifler Fuarı 26-29 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.  

Fuarın Hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.”

İfadelerine yer verdi.

Ticaret Bakanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde gerçekleşen Türkiye Kooperatifler Fuarına katılan Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (HAZEK) yılın özel kadın kooperatifi ödülünü alması sevindirdi. HAZEK Kooperatif Başkanı Leyla Ayvazoğlu önderliğinde özelde Altınözü’nü genelde ise Hatay’ı temsil eden Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin başarısı takdir ile karşılandı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı yayınladığı mesajında :”Ticaret Bakanlığımız tarafından Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (HAZEK) yılın özel kadın kooperatifi ödülüne layık görüldü.

HAZEK Kooperatif Başkanı Leyla Ayvazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Üreten, geliştiren, emek veren kadınlarımızın her daim yanındayız.” ifadelerine yer verdi.