Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Ayhan Kara ismi dikkat çekiyor…

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklar devam ederken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) aday adaylığı başvurusunu yapan iş insanı ve Deprem Sonrası Oluşturulan Platformlar Koordinatörü Ayhan Kara; sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor…  

İş dünyasındaki deneyimi ve deprem sonrasında yürüttüğü koordinasyon göreviyle bilinen bir isim olarak, Hatay’ın geleceği için hizmet etmek amacıyla HBB aday adaylığına başvuran Ayhan Kara, seçim yarışına resmen katıldı.

Ayhan Kara, yaptığı açıklamada, Halkın teveccühüyle Hatay’a hizmet şiarıyla yola çıktığını söyledi. HAS Turizm Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, iş insanı Ayhan Kara, sosyal medya hesaplarından “Hatay’ın 15 ilçesine eşit hizmet verecek, liyakatli kadroların yönettiği bir HBB’ ne hazır mıyız?” şeklinde paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmiş durumda…

CHP’den HBB Başkanı Aday Adayı olan İş insanı Ayhan Kara, siyasi çalışmalarını büyük bir disiplin içerisinde sürdürmeye devam ediyor. CHP’den aday olması durumunda HBB’yi gençlerle birlikte yöneteceklerini belirten İş insanı Ayhan Kara, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle evinde bir araya geldi.

Gençlere her zaman önem vereceklerini ve gençleri kendi evinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden HBB Başkan Aday Adayı İş insanı Ayhan Kara, “Geleceğimizi teslim edeceğimiz gençlerimize bugün sahip çıkmak zorundayız ve ben kendi adıma bunun sözünü veriyorum.” dedi.