Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

RAMİZ PARLAR; Baskın Seçim olabilir…

Hatay’da 34 bin 800 üyesi olan CHP’de Ön Seçim talebi yükseliyor. Belediye Başkanları ve Milletvekillerinin üyelerce belirlenmesi konusunda tercihimiz üyelerin katılımıyla bir ön seçim yapılmasıdır” dedi. Bunu hem Genel Merkez ziyaretlerimizde, hem de Genel Başkan Yardımcılarımızın Hatay ziyaretlerinde dile getiriyoruz diyen Parlar ancak nihai karar bilindiği üzere genel merkezimiz tarafından verilecektir. İttifak şemsiyesi altında seçimlere gidilecekse ki böyle olacağı görülüyor ön seçim yapılmayabilir. Her karara saygılıyız ve hazırız” dedi.

“CHP’de siyaset yapmak hem keyiflidir hem de zordur. Yöneticiler olarak buna belediye Başkanları ve Milletvekilleri de dâhil sürekli sınav halindedir. Sorgulama kültürü oldukça gelişmiş bir tabana sahibiz” ifadesinde bulundu ve olası erken seçime CHP’nin tüm kadrolarıyla hazır olduğunu söyledi.

BASKIN SEÇİM OLABİLİR

Erken seçim tartışmalarını da değerlendiren CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da CHP kadrolarının sadece erken veya zamanında bir seçime değil aynı zamanda baskın bir seçime de hazır olduğuna vurgu yaptı.

Parlar, “Partililerimiz ön seçim olmasını çok istiyor. Bizim de tercihimiz bu yönde ancak bugün için önceliğimiz Partimizin iktidarı. Genel Merkezimizin alacağı her kararın arkasındayız” dedi.

Parlar açıklamasında “Sandık güvenliğinin hiç olmadığı kadar ön plana çıkacağı bir seçim olacağını düşünüyoruz. Bu çerçevede bizim sandık görevlilerimiz hazır. Yedekleri hazır. Mahalle sorumlularımız hazır. CHP tüm kadrolarıyla yarın dahi yapılacak bir seçime hazırdır” dedi.