Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Vekil Kaşıkçı; Trafiği Sıkıntıya Sokan Yerlere Köprülü Kavşak Yapılmalıdır…

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, ilimizin gelişen ekonomisi ve artan nüfusuyla bölgede günden güne önemini arttırdığını söyledi. Milletvekili Lütfi Kaşıkçı; açıklamada, “Bu büyümeye paralel olarak Hatay’daki kara yolları ağında da yeni ihtiyaçlar gündeme gelmektedir.

Özellikle Erzin-Antakya arasındaki kara yolu üzerinde trafiği sıkıntıya sokan yerlere köprülü kavşak yapılmalıdır. Bu manada kara yolunun Payas şehir merkezinden geçen kısmına İskenderun-Antakya ilçeleri arasındaki Topboğazı, Serinyol ve Karaali kavşaklarına, yine, Antakya Çevre Yolu üzerindeki Ekinci Kavşağı’na ve son olarak da Antakya-Samandağ ilçeleri arasındaki Tomruksuyu Kavşağı’na köprülü kavşak yapılması gerekmektedir.

Yine, Hatay için son derece önemli olan Toprakkale-İskenderun Çevre Yolu’nun bakım çalışmalarının da bir an önce başlatılarak tamamlanması gerekmektedir. Ayrıca Antakya ilçe merkezi girişindeki Kuzeytepe (Honda) Kavşağındaki trafik akışının rahatlatılması için önleyici tedbirler alınmalıdır” İfadelerini Kullandı.