Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Defne Dayanışma Evi Yeni Yerinde…

Defne Dayanışma Evi ; Eğitim, Kültür, Sanat ve Dayanışma Evi Derneği 8. yaşında yeni yerine taşındı.2014’ten bu yana Antakya’da faaliyet yürüten Defne Dayanışma Evi yeni adresine taşındı.

Üyelerimizin katkıları ve gönüllü eğitmenlerimizin emeği ile eğitim, bilim, kültür, resim, müzik, felsefe, kadın hakları, baba destek eğitim programları ve daha pek çok konuda yüzlerce çocuğa ve yüzlerce yetişkine kurslar ve eğitimler ile yeni ufuklar açtı. Gerçekleştirdiği çocuk şenlikleri, doğa yürüyüşleri, bilim ve teknoloji gezileri, tiyatro ve konser gibi etkinliklerle kentimize ve insanlarımıza kaliteli sosyal etkinlikler sundu.

Kentimizin en aktif derneklerinden olan Defne Dayanışma Evi; dernek üyeleri, gönüllü eğitmenler, demokratik kitle örgütü temsilcileri ve halkın katılımıyla yeni binasında açılış gerçekleştirdi. Açılışta konuşan yönetim kurulu başkanı Esmeray Temiz “Derneğimiz; emeğe, barışa, özgürlüğe, dayanışmanın ve paylaşmanın gücüne inanarak “başka bir yaşam mümkün” diyerek kuruldu.

Ve şimdi; etkinlik mekânlarımız, çocuk ve yetişkinlere hitap eden büyük bir kütüphane ve salonumuzla yeni mekânımızda sizlere yeniden merhaba demek için buradayız. Bu heyecanımıza ortak olmak adına bizimle birlikte olan, katkı sunan tüm katılımcı dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Defne Dayanışma Evi Müzik Topluluğu’nun 7 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de Güneş Koleji Salonu’nda ücretsiz gerçekleştireceği konsere tüm halkımızı davet etti.