Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Yılmaz Esnaf Temsilcileri ile Buluştu…

Esnaf dostu Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay’da hizmet veren esnaf oda başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini iftarda ağırladı.

Başkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Esnaf kefalet kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı İsmail Toklucu, Türkiye ahisi seçilen Behzat Böke, TESK Yönetim Kurulu Üyesi HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya, Defne, Serinyol, Yayladağı, Altınözü, Samandağ, Hassa, Reyhanlı oda ve kooperatif başkanları, Yönetim ve Denetim kurulları HESOB yönetim, Denetim ve Disiplin kurulları, HESOB Başkanvekili ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz katılım gösterdi.

İftar programında konuşan Başkan Yılmaz, Hatay’da hizmet veren tüm esnaf temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek esnafa destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. Tüm güçleriyle esnafların kalkınması için çalıştıklarını kaydeden Yılmaz, kent genelinde yapılan çalışmaları esnaf temsilcilerine aktardı. Başkan Yılmaz tüm misafirleri ile tek tek ilgilendiği iftar programında “ Esnafımız her daim başımızın tacıdır.” diyerek, esnafın istek ve önerilerini dinledi.

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ev sahipliğinden dolayı Başkan İzzettin Yılmaz’a şükranlarını sundu. Esnaflara yönelik çalışma ve projelerinden bahseden Teksöz, tüm katılımcılara teşekkür etti. 

HESOB Başkanvekili ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz da tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Selamlama konuşmalarının ardından HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve HESOB yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a hediye takdiminde bulundular. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.