Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Çay; Birlik ve Beraberlik içinde Mücadele Edeceğiz…

Samandağ Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 2. Olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Gerçekleşen kongrede Dernek ismi Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak değişti.

 Başkan Çay dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken durmadan daha fazla çalışacaklarının sözünü verdi. Tüm engeller ortadan kaldırılana kadar Birlik ve beraberlik içinde dayanışma içinde mücadele edeceklerini belirtti.

Geçekleşen kongrede başkan Vahit Çay güven tazeledi. Yönetimde ki Kadro ise Gülbin Su, Kemal Esmer, Güldeniz Dağ, Mesutcan Cilli, Sunay Yılmaz ve Salih Kasımoğlu şeklinde oluştu.

Açılış ve yoklama yapıldı Divan seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu Geçici Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunarak ibra edildi.Dernek Tüzüğü değiştirildi, Dernek tahmini bütçesinin okunması ve kabulü gerçekleşti. Ardından Yönetim Kuruluna Şube açma yetkisinin verilmesinin görüşülüp karara bağlandı.

Derneğin federasyon, dernek şubesi, platform kurması, katılması ve ayrılması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi görüşülüp karara bağlandı. Dernek Yönetim Kuruluna  borçlanma yetkisi verilmesi karara bağlanması görüşüldü ve kabul edildi, Organ seçimleri yapıldı.