Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

2209 Projeleri Bilgindirme Semineri…

 İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) öğrencilere TÜBİTAK 2209 proje yazma eğitimi verildi.

Eğitimin ilk oturumunda Doç. Dr. Levent Cenk Kumruoğlu ve Prof. Dr. Gökhan Gündüz, TÜBİTAK 2209 projeleri ile ilgili kısaca bilgi verdi. Geçtiğimiz dönemde İSTE’den yapılan proje başvurularının kabul edilme oranının %60 olduğunu ifade eden konuşmacılar, bu dönemde daha fazla proje ile başvuru yapmayı ve kabul almayı dilediklerini belirtti.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) düzenlenen TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi iki oturum şeklinde gerçekleştirildi. Eğitimin ilk oturumu 30 Mayıs Pazartesi günü Mavi Salonda ve ikinci oturumu 3 Haziran Cuma günü Kırmızı Salonda yapıldı.

Eğitimin ilk oturumunda İSTE-SEM Müdürü

buy kamagra 100mg

, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Gündüz, İSTE-TTO Koordinatörü TEKNOPARK İSTE Genel Müdürü Doç. Dr. Levent Cenk Kumruoğlu, İSTE-TTO Koordinatör Doç. Dr. Hakan Eryüzlü, İSTE akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

TÜBİTAK Projelerinin öğrencilerin özgeçmişlerinde onları öne çıkaracağını, iş başvurularında rakiplerinin önüne taşıyabileceğini vurgulayan Doç. Dr. Kumruoğlu öğrencilerin proje fikirlerini başvuruya dönüştürme sürecinde ihtiyaç duyacakları her konuda destek vereceklerini belirtti.

Eğitimin ikinci oturumunda Doç. Dr. Hakan Eryüzlü proje yazma sürecinin nasıl ilerlediğini, öğrencilerin nelere dikkat etmesi gerektiğini, projelerin kabul edilme ve reddedilme nedenlerinin neler olabileceğini anlattı. Öğrencilerden gelen soruları Doç. Dr. Kumruoğlu ve Doç. Dr. Eryüzlü birlikte cevapladı.