Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Samandağ çevlikte yamaç paraşütü etkinliği…

Samandağ Havacılık Spor Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi, Samandağ Çevlik Sahili’nde yamaç paraşütü etkinliği düzenledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Samandağ Havacılık Spor Kulübü sporcuları gökyüzünde Şanlı Türk Bayrağını dalgalandırdı. Düzenlenen etkinliğe Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı ve vatandaşlar katıldı.

 Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz: ”Çok anlamlı olduğunu herkesin idrak ettiği, alanlarda kutlamak istediğimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş değerli eşi Nazan Hanım ve gençlerimizle Samandağ Çevlik Sahili’nde kutluyoruz. Samandağ harika bir yer, bir turizm merkezi ,bu tür etkinliklerin artması turizm potansiyelimizi ortaya çıkarmamız ve Samandağ’ın tanıtımı için çok büyük bir önem arz ediyor.

 Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş ile birlikte bu potansiyeli ileriye taşıyarak halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz.2 yıl önce burada Türkiye Yamaç Paraşütü Yarışması düzenlendi. Geçen sene Dünya Şampiyonası düzenlenecekti pandemiden dolayı ertelendi. Umarım en kısa sürede alt yapısını hazırlayarak Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası’nı düzenleme şansına sahip oluruz. Herkesin bayramını kutluyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.