Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Saadet Partisi’nden protesto…

 İl başkanı ve il üst yöneticilerin de bulunduğu bir grup Saadet Partili, Antakya Vali Ürgen Alanı’nda, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye ziyaretini protesto etti. Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, “Terör devleti İsrail’in Cumhurbaşkanı Herzog’un ülkemize davet edilişini şiddetle kınıyoruz diyerek, “One Minute’e ne oldu?” sorusunu sordu.

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Eğe, şöyle konuştu.

“Anormalliklerin normalleşme olarak takdim edilmesini reddediyoruz. Kudüs’e, Gazze’ye bombalar yağdıran, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı kirli postallarıyla çiğneyen, çoluk-çocuk, kadın, yaşlı demeden mazlumları katledenlerin ülkemizde yeri yoktur ve olmayacaktır!

Bizler, Sayın Cumhurbaşkanı’nın 2013 yılında açıkladığı ve bir türlü gerçekleşmeyen Gazze ziyaretini beklerken, katillerin ülkemize davet edilmesi akıl alır gibi değildir! Bizler, hakikaten merak ediyor ve soruyoruz… Bugün değişen nedir? Ne değişmiştir ki böyle bir davette bulunulmuştur? Ne oldu ‘one minute’ çıkışınıza? Bu Herzog denilen adamın, Netanyahu denilen katilden farkı nedir?” ifadelerini kullandı.