Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Yılmaz: Rehavete kapılmayın,tedbiri elden bırakmayın…

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz;  tedbirlere uyan ve Hatay’ın vaka sayılarının düşmesi konusunda gayret gösteren herkese teşekkürlerini ileterek, tedbiri elden bırakmayın çağrısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; geçen haftaya göre 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok azalan iller arasında Hatay’ın, Türkiye’de en iyi 2. il konumuna ulaştığını açıkladı.

Bakan Koca’nın ifadelerine istinaden açıklama yaparak bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için rehavete kapılmadan mücadeleye devam edilmesi gerektiğini belirten Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

“Geçen haftaya göre vaka sayılarımızdaki düşüş hızlı bir biçimde devam ediyor.

Bunun sonucunda Sayın Bakanımızın da ifade ettiği gibi Hatay’ımız en düşük vaka sayısı olan iller arasında 2. sırada yer aldı. Bu neticeden dolayı başta tüm sağlık çalışanlarımız olmak üzere, mücadelede gayret gösteren kurumlarımıza ve tedbiri elden bırakmayan hemşehrilerime hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki dönemde de rehavete kapılmadan, aynı ciddiyetle tedbirlere riayet etmeye devam edelim. En kısa sürede sevdiklerimizle yeniden gönlümüzce bir araya gelebileceğiz. Bunun için bugün evde kalmaya ve kurallara uymaya devam edelim.” dedi.