Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Yılmaz, Millet Bahçesi ve Kültür Merkezinin müjdesini verdi…

 Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u Ankara’daki makamında ziyaret ettiler. 

 Antakya’ya yeni Millet Bahçesi ve Kültür Merkezi yapılması konusunu görüşmek üzere gerçekleşen ziyaretin sonunda müjdeli haber verildi. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; “ Kapasitesi ve mimarisi ile kadim şehrimize yakışır Millet Bahçemiz ve Kültür Merkezimizin yapımına başlanacak.

Bu önemli hizmeti elbette değerli vekillerimizin gayretleri ile şehrimize kazandırıyoruz. Şehrimize hizmet getirmek için desteklerini esirgemeyen başta  Kıymetli vekillerimize ve TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a teşekkürlerimi sunuyorum. Millet Bahçesi ve yeni Kültür Merkezi Antakya’mıza çok yakışacak.” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekilleri de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda hayırlı olsun dileklerini iletirken, ihale sürecinin 16 Haziran’da başlayacağının müjdesini verdiler.