Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Yılmaz: Antakya için yapacak çok iş var…

 Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, geride bıraktığı 2 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunmaya devam ediyor. 

Başkan Yılmaz sosyal medya hesapları aracılığı ile önce Fen İşleri hizmetlerini, şimdi de Park ve Yeşil alan hizmetlerini aktardı.

İzettin Yılmaz: Antakya için, daha yapacağımız çok iş var. İnşallah önümüzdeki süreçte de Antakya’mıza olan hizmetlerimiz artarak devam edecek dedi…

“Yeşiller içerisinde bir Antakya hedefimiz ile daha çok park, daha çok yeşil alan inşa ediyoruz. 95 Mahallesi bulunan Antakya’mızın tüm mahallelerinde çocuklarımızın güvenle oynayacağı, hemşerilerimizin temiz hava alabileceği, yürüyüş ve spor yapabileceği parklarımızı yeniledik. Buna ilave olarak 6 yeni parkımızı şehrimizin hizmetine sunduk. Kendi ürettiğimiz bitki ve ağaçlarımızı şehrimizin dört bir köşesinde temiz hava sahası oluşturmak için toprakla buluşturduk.’’ 

Yeni parklarımız; Akasya Mahallemizde, Serinyol Mahallemizde, Küçükdalyan Mahallemizde, Esenlik Mahallemizde, Küçükdalyan Mahallemizde ve Bitiren Mahallemizde olmak üzere yepyeni parklarımız içerisindeki yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve fitness aletleri ile hemşerilerimizin hizmetine hazır hale getirildi.

Şehrimizin en büyük mesire alanı olan Tahta köprü Mesire alanımız içerisine düzenlemeler yapıldı; 

*          3 adet güvenlik kulübesi 

*          Elektronik giriş – çıkış kapıları 

*          Mesire alanının etrafının tel örgü çalışması 

*          Tüm alanların kamera izleme ve anons sistemi 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Demokrasi Şehitlerimiz anısına hatıra ormanı oluşturuldu. Gülderen Mahallemizde oluşturulan hatıra ormanına her bir şehidimizin adına fidan dikildi.