Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Yılmaz Ankara’dan müjdelerle dönüyor…

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek ve hizmetler hakkında istişarelerde bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulundu.

Ziyarete AK Parti Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve Hatay Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ile birlikte Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz katıldı.

Heyet programları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan yardımcısı Alparslan Bayraktar’ı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret etti.

Ankara’daki ziyarette ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu. Bakan Kasapoğlu, Hatay’ın Antakya’nın gençlerine yönelik yapılacak yatırımları çok önemsediğini, bu konudaki hassasiyet ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Heyet daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alpaslan Bayraktar Bey’i ziyaret etti. Bakanlıkta gerçekleşen görüşmelerde istişarelerde bulunuldu.

Başkan Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

Antakya’nın ve Hatay’ın sorunlarının ele alındığı görüşmelerde, bakanlık nezdinde ziyaretler yaparak, destek sözü aldıklarını belirten Başkan İzzettin Yılmaz, “Milletimizin refahı ve huzuru için taşın altına elimizi koymaya devam edeceğiz. Antakya’nın ve Hatay’ın gelişimi için milletvekillerimizle el ele vererek, sorunların çözüme kavuşması için gayret edeceğiz” diye konuştu.