Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Yayman; El Sanatları Müzesinde ağırlandı…

         Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ı Antakya El Sanatları Müzesi’nde misafir etti.

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Avlu Sohbetleri Programı Yapımcı ve Sunucusu Seren Dağdelen ile gerçekleştireceği röportajın çekimleri için Antakya El Sanatları Müzesi’ni tercih etti.

Yayman röportaj çekimleri öncesinde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile uzun süre sohbet etti. Müzenin tarihi dokusu ve eşsiz atmosferinin çok başarılı olduğunu ifade ederek, Başkan Yılmaz’ı bu güzel mekanı şehrimize müze olarak kazandırmış olmasından dolayı tebrik etti.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ise “Eşsiz atmosferi ile Antakya’mızın yaşayan tarihi El Sanatları Müzemizi röportaj çekimleri için tercih eden TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanımız AK Parti Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ı ve Avlu Sohbetleri Programı Yapımcı ve Sunucusu Seren Dağdelen’i ağırlamaktan onur duyduk.” dedi.

Dağdelen ise röportaj için ev sahipliği yapan Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.