Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Vekil Şahin’den 15 Temmuz Mesajı…

15 Temmuz hain darbe girişimi, siyasi partiler ve toplum nezdinde turnusol kağıdı olmuştur! Geçmişte, bugün ve gelecekte yaşanabilecek her türlü mağduriyet ve eşitsizlik karşısında ‘Hak, Hukuk, Adalet’ diyerek 432 kilometre yürümüş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir kez daha yineliyoruz ki;

15 Temmuz hain FETÖ/PYD darbe girişiminin tüm boyutlarıyla masaya yatırılması ve tüm karanlık noktaların aydınlatılarak gerçeklerin gün yüzüne çıkarılmasını, hain FETÖ/PYD yapılanmasının siyasi ayağı ve palazlanmasına ön ayak olmuş olanların hukuk karşısında hesap vermesi gerekmektedir. Cumhuriyet düşmanı dış ve iç güçlerin desteğiyle, ikbal ve işgal amaçlı ister askeri ister post- modern ister kontrollü olsun, demokrasiyi, özgürlükleri hedef alan tüm darbelere lanet olsun.

Darbelerden uzak kalmanın tek yolunun demokrasinin geliştirilmesi ve derinleştirilmesi, yani hukuk sistemimizin darbe hukuku ve tek adam rejiminden arındırılması olduğu gerçeği gün geçtikçe daha da anlam kazanmaktadır.

Dün emperyalistlere, gladyolaya, FETÖ gibi terör örgütlerine her istediğini verip, devletin en üst kademelerine yerleştirip Türkiye’nin başına çorap örerek milletin kanına girenlerin önünü açanları da bugün Cumhuriyet düşmanı diğer tarikat ve cemaatler ile yine birlik içinde olanları da bu millet unutmayacak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz.En doğru, en gerçek tarikat medeniyet tarikatıdır.” 15 Temmuz sonrası mağduriyetlere sebep olan haksız tutuklamaların son bulması temennisiyle;

15 Temmuz 2016 günü, demokrasi ve bağımsızlığımıza uzanan ellere dur demek için canlarını veren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ifadelerine yer verdi.