Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Vekil Güzelmansur’ dan Defne’ye hastane müjdesi…

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Defne İlçesinde Hastane yerinin belirlendiğini ve 11 bin m2’lik bir alan üzerinde yapılacak olan hastaneyle ilgili olarak tüm sorunların giderildiğini ifade etti. Milletvekili Güzelmansur; “Hayırlı Olsun Defne Hastanesine Kavuşuyor” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur,  Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Milletvekili Güzelmansur, “Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Hatay İl Sağlık Müdürü Sn. Mustafa Hambolat’ı ziyaret ettim. Defne, Devlet Hastanesi’nin yeri belirlenerek tüm Defne halkının rahatça ulaşım sağlayabileceği, sağlık hizmetlerinin hızlıca gerçekleşeceği lokasyon çalışmasını yaptık. Hastanenin yapımı ile ilgili gerekli ödenekte sağlandı.” Dedi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur,  açıklamasının sonunda “Defnemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum, konuyu yakından takip etmeye devam edeceğim. Valimiz Rahmi Doğan’a, İl Sağlık Müdürümüz Mustafa Hambolat’a, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş‘a, Defne Belediye Başkanı. İbrahim Güzel’e destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.