Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

TOSYÖV’den Olağan Genel Toplantısı…

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları Ve Yöneticileri Vakfı Hatay Destekleme Derneği (TOSYÖV) Hatay Destekleme Derneği, Olağan Genel Kurul toplantısını Dernek Merkezinde gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığını Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı Ali Kavak’ın yaptığı seçimde, TOSYÖV Hatay Destekleme Derneği Başkanlığına Tahsin Rende’nin hazırladığı liste seçildi.

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları Ve Yöneticileri Vakfı Hatay Destekleme Derneği (TOSYÖV) Hatay Destekleme Derneği, Olağan Genel Kurul toplantısını Dernek Merkezinde gerçekleştirdi

Dernek faaliyetlerini sunan Başkan Tahsin Rende, 2020 yılında dünyayı kasıp kavuran pandemi süreci nedeniyle fazla bir aktivite içerisinde bulunamadıklarını buna rağmen bu süreçte üyelerle iyi bir iletişim içerisinde bulunarak Dernekle Üyeler arasındaki iletişimi güçlendirdiklerini ve önümüzdeki süreçte tanıtım ve etkinlik çalışmalarıyla da Dernek üye sayısını daha da arttırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Divan Başkanlığını Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı Ali Kavak, Katip Üyeliklerini İsmail Güzelmansur ve Ganim Mayadalı’nın yaptığı Genel Kurul’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz şehitler anısına saygı duruşundan sonra gündem maddelerine geçildi.

Daha sonra ‘Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’, Gelir-Gider Hesapları ile ‘Denetim Kurulu Raporu okundu. Raporlar üzerinde görüşme, ‘Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibrası ve tahmini bütçe onayı ardından yeni kurul üyelerinin seçimine geçildi.

Bunun üzerine söz alan üyeler, son 2 yılda pandemi nedeniyle önemli bir etkinlik yapılamadığını bu sebeple en az bir dönem daha beraber kalınmasını arzu ettiklerini beyan etmeleri üzerine seçime tek liste ile gidildi ve Tahsin Rende’nin hazırladığı liste üyelerin oybirliğiyle göreve seçildi.

Seçim öncesi söz alan Tahsin Rende, kuruluş yılı Haziran 2009’dan itibaren Başkanlık yaptığını, geride kalan bu süreç içerisinde ilimizin geleceği ile ilgili önemli bir projenin tanıtımıyla birlikte, birçok eğitim semineri ve panel düzenlediklerini bu önemli çalışmalarla birlikte derneğe nitelikli birçok üye kazandırıldığını ve artık görevi gönül rahatlığı ile devredebileceğini söyledi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Tahsin Rende, Mehmet Galioğlu, Cevdet Kuş, Ahmet Bilgin, İbrahim Öksüz, Yusuf Yeşiltepe, Hikmet Nayman, Erdeniz Yeşilırmak, Necati Summakoğlu, Cuma Bakır, Yüksel Yurtman

DENETİM KURULU ÜYELERİ

Mehmet Şeniz Bakır, Mehmet Güzel, Edip Yeşil

DANIŞMA KURULU ÜYELERİ

Ali Kavak, İsmail Güzelmansur, Adnan Korkmaz, Tahsin Kabaali, Hikmet Mengüllüoğlu, Kemal Gül, Sabahattin Burç, Mehmet Süt, Barış Açıkyol, Recep Koşar.Seçimin ardınan örev taksimi yapan Yönetim Kurulu, başkanlığa Tahsin Rende’yi, Başkan yardımcılıklarına Mehmet Galioğlu ve Erdeniz Yeşilırmak’ı, Sekreterliğe Ahmet Bilgin ve saymanlığa Hikmet Nayman’ı seçti Ayrıca Samandağ Temsilciliği için Mehmet Özçelik ve Defne İlçesi Temsilcisi olarak ta Ganim Mayadalı seçildi.