Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Şampiyon Köse’den, Başkan Yılmaz’a ziyaret…

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında, Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Antakyalı sporcumuz Sabit Köse, Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yayınladığı mesajda: “Sporda, sanatta başarı kazanan tüm sporcularımızın önünü açmak, bizim için en öncelikli konulardan birisidir. Elbette ki, sporcularımız, kazandıkları her başarıda kentimiz ve belediyemizin adını ulusal ve uluslararası arenalarda gururla duyuruyorlar. Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında, Avrupa Şampiyonu olan Antakyalı sporcumuz Sabit Köse de 1. olarak bizleri gururlandırdı. Göstermiş olduğu gayret ve elde ettiği başarıdan dolayı sporcumuzu tebrik ediyor, kazanacağı daha nice güzel başarılar diliyorum.” dedi.

Avrupa Şampiyonu olan Sabit Köse yaptığı konuşma da: “Ben sporun ve sporcunun yanında olan bir belediye başkanımız olduğu için Sayın İzzettin Yılmaz’a teşekkür ederim. Katıldığım turnuva ve maçlarda desteklerini esirgemedi. Başkanımız İzzettin Yılmaz’a ilçemiz ve sporcularımız adına bugüne kadar yaptığı özellikle spora yönelik yatırımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.