Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Samandağ’da meteoroloji sahası parkı…

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın her mahalleye en az bir park kazandırma sözü kapsamında, Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından park yapım çalışmaları devam ediyor.

Çiğdede Mahallesinde daha önce çalı çırpı içinde, görüntü kirliliğine neden olan Samandağ Meteoroloji sahasında, 2400m 2’ lik alanda Samandağ Belediyesi tarafından Dinlenme Alanları, Spor alanı ve Çocuk oyun alanı yapılarak yoğun çalışmalarla çok kısa bir zamanda yapımı tamamlanan Meteoroloji Sahası Parkının açılışı gerçekleşti.

Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa, İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Duran, Timurlenk Bozoğlan ve Tahsin Demir, Samandağ Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha önce bu alanın atıl durumda olduğunu belirten Başkan Eryılmaz, Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirdikleri yoğun çalışmalar sonucunda parkın yapımını çok kısa bir zamanda tamamladıklarını ifade etti. Bu parkın ilçeye kazandırılmasında yoğun çaba sarf eden belediye personellerine teşekkür eden Başkan Eryılmaz, park yapım çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada Turizm ilçesi olan Samandağ’ın her tarafının bir çiçek bahçesine dönüştürülmesi gerektiğini belirterek; “Atıl durumda bulunan meteoroloji sahasında yapımını tamamladığımız Parkımızın açılışını Kaymakamımız Sn. Murat Kütük, İlçe Örgütümüz, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Parkımız İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Diğer Mahallelerimizde park yapım çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

İlçe Kaymakamı Murat Kütük yaptığı açıklamada, parkın çok kısa bir sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yoğun çalışmalarından dolayı Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti.