Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Saadet Partisi GİK üyesi Çalışkan: Muhalif sesler kısılmak isteniyor…

Saadet Partisi Hatay İl Teşkilatı İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı Rızkullah Terbiyeli ve yönetimini ziyaret eden Saadet Partisi teşkilatı yeni yönetime görevinde başarılar diledi.

İGC’de gerçekleşen ziyarete Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Ege, İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve yönetim kurulu katıldı.

ÇALIŞKAN: YEREL BASIN KISKAÇ ALTINDA

Saadet Partisi GİK üyesi Necmettin Çalışkan ziyaret kapsamında yaptığı konuşmada, Türkiye’de muhalif olan herkesin, her kesimin sesinin kısılmak istendiğini, hiçbir eleştiriye tahammülün olmadığını, önemli sayıda basın organının adeta Ankara’dan yönetildiğini söyledi. Çalışkan konuşmasında, ‘’Özellikle son çıkarılan internet yasası ile sıkıntı arttı.

Basını kontrol altında tutmak üzere kurulan sistem ile adeta dizayn ediliyor. Basın baskı altında tutuluyor. Bu baskıyı yapanlar bilmelidir ki düştüklerinde en çok bu basına muhtaç olacaklar. Tıp adamlarına saldıran bazı hasta yakınlarının kravatlı versiyonları da gazetecilere saldıranlardır. Bir basın emekçisi ve işvereni olarak söyleyebilirim ki bugün basın tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.’’ İfadelerini kullandı.