Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Herod Bilim şenliği iş birliği protokolü imzalandı…

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen arasında TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında “2. Herod Bilim Şenliği” düzenlenmesine ilişkin bir iş birliği protokolü imzaladı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen: “TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında düzenleyeceğimiz “2. Herod Bilim Şenliği”ne Antakya Belediyesinden beklediğimiz desteği her zaman ki gibi aldık. Ülkemizi daha ileriye taşımak amacıyla yaptığımız bu çalışmada da çok güzel işlerin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Belediyemiz ile bu tür etkinlikleri birlikte yürütmek bizi fazlasıyla memnun etmektedir. Destek ve iş birliklerinden dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Protokole dair düşüncelerini aktaran Başkan Yılmaz: “Antakya’yı bilimle, sanatla ve yeniliklerle buluşturarak, geliştirmeye devam ediyoruz. Belediyemizin olanaklarından öğretmenlerin ve gençlerimizin yararlanacak olması bizler için gurur kaynağıdır. Belediye olarak en büyük amacımız; gelecek kuşakların ürettikleriyle, üretecekleriyle ülkemizi daha ileri seviyelere taşımalarıdır. Bilim şenliğine katılacak gençlerimizi şimdiden kutluyorum. Protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.