Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

HBB Personeline Bayram Müjdesi…

HBB PERSONELİNE KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ SÜRPRİZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kurban Bayramı öncesi HBB’nin memur, kadrolu işçi ve sürekli işçi kadrolarında çalışan personeli mutlu edecek çalışmanın altına imza attı.

Başkan Savaş, ilk olarak hafta içi HBB memurlarının sosyal denge tazminatları için Türk Yerel Hizmet-Sen yetkilileri ile sözleşme imzaladı. Savaş, daha sonra kadrolu işçi statüsünde görev yapan personelin ikramiyelerinin bayram öncesinde hesaplarına yatırılacağını sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Lütfü Savaş, HBB’nin sürekli işçi statüsünde çalışan binlerce personeli de unutmadı. Başkan Savaş, 2022 yılı Eylül ayında sürekli işçilere ödenmesi planlanan 15 günlük yevmiye tutarının da bayram öncesi işçilerin hesaplarına yatırılacağının müjdesini verdi.

SAVAŞ: İMKÂNLARIMIZI ZORLUYORUZ

HBB personelinin emek ve alın terinin karşılığı olan hak edişlerini bir gün bile geciktirmeden ödemek için her türlü imkânı zorladıklarını belirten Savaş, “Her geçen gün ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında çalışma arkadaşlarımızın maaşlarında iyileştirme yapabilmenin yollarını arıyoruz. Onların daha iyi şartlarda çalışması ve güçlü ekonomik olanaklara sahip olması için imkânlarımızı zorluyoruz.

Kurban Bayramı öncesinde tüm personelimizin yüzünün gülmesi ve bayram tadında günler geçirebilmesi bizim en büyük mutluluğumuzdur.v Yaptığımız bu düzenlemelerin tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını diler, iyi bayramlar dilerim” dedi.

Savaş’ın açıkladığı ekonomik gelişmeler HBB personeli tarafından da memnuniyetle karşılandı. HBB personeli, her türlü hak ve alacaklarını bir gün bile geciktirmeyerek emeklerine saygı duyan Lütfü Savaş’a teşekkürlerini sundu.