Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Hatay’ın ilk senfoni orkestrası’ndan muhteşem konser…

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın ev sahipliğinde Meclis Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Hatay’ın ilk Senfoni Orkestrası konser programına, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Kültür Turizm İl Müdürü Hüsnü Işıkgör, AK Parti İl Başkan Vekili Fatih Yüksel, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, İlçe Başkanı Emrullah Gülen, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, parti teşkilatı üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda sanatsever katılım gösterdi. 

Konserde Orkestra Şefi Ali Uğur ve sanatçılar dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. 

Programda kısa bir konuşma yapan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz: “Antakya Belediyesi destekleri ile gerçekleştirilen şehrimizin ilk senfoni orkestrası olan Hatay Akademi Senfoni Orkestrası’nın konserinde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.Şehrimizin temel ihtiyaçları yanında sanata, spora, kültürümüze, tarihimize ve bunların icra edilmesine çok önem veriyoruz. Bu anlamda sanatını icra etmek isteyen değerli tüm sanatçılarımızın destekçisi olma düşüncesiyle bu geceye ev sahipliği yaptık. Medeniyetler şehri Antakya’mızı kültür ve sanat şehri yapma yolunda konserler, sergiler, çalıştaylar ve çalışma atölyeleri organize ederek siz değerli sanatseverlerle buluşturuyoruz. Bu buluşmalarda bizleri yalnız bırakmayan tüm sanatseverlere teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayarak ayakta alkışlanan konserin sonunda Başkan Yılmaz, Orkestra Şefi Ali Uğur’a çiçek takdim ederek emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.