Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Hatay olmak, kardeş olmaktır…

Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik topluluğu olan “Genç Aydınlar Platformu” üniversitelerin açılmasıyla birlikte  ivedimle çalışmalarına başladı.

Genç Aydınlar Platformu, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ekibi, ana kampüs olan Tayfur Sökmen kampüsü önünde stant açarak,  üniversite öğrencilerine Genç  Aydınlar Platformunu tanıttılar.

Öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Genç Aydınlar Platformu Hatay ekibi, bu sorunları bir dayanışma ağı içinde çözebileceklerini bildirdiler.

Genç Aydınlar Platformunun Hatay  Temsilcilerinden, Hüseyin Yavuzkurt, Semire Gündüz ve Ali Haydar Akgöl Platformun ideolojik hattı ve amaçlarının; “Kendisini topluma karşı sorumlu hisseden; makam, mevki ya da kişisel menfaat peşinde koşmayan, ülkemizin tam bağımsızlığı, halkımızın refahı, sosyal adaletinin gerçekleştirilmesi için çalışan, aydın ve dinamik bir gençlik yetiştirmek” olduklarını dile getirdiler.

Bu durumda  Genç Aydınlar Platformu  üniversiteli arkadaşlarına umut olmaya çalışıyor. Her ne kadar ülkedeki sorunlara herkesin bir eleştirisi olsa da bir örgüt yapısından söz etmek mümkün değildir.

Genç Aydınlar burada milyonlarca üniversiteliyi bir muhalefet çatısı altında birleştirmeyi hedefliyor. Topluma duyarlı bir biçimde hareket eden platform üyeleri, önümüzdeki günlerde toplumun ihtiyaçlarını ve sorunlarını hedef alarak daha farklı projelerinin olduğunun bilgisini şimdiden vermiş oldular.