Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Fen Lisesinin yapım protokolü imza töreni gerçekleştirildi…

Vali Doğan başkanlığında, hayırsever iş insanı Recep Atakaş tarafından Kırıkhan ilçesinde yapılması planlanan 24 derslikli Recep Atakaş Fen Lisesinin yapım protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Protokol imza törenine Hatay Milletvekili TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Milli Eğitim Müdür V. Mesut Çerko ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

İmza töreninde Vali Doğan, “Hayırsever iş insanı Recep Atakaş beye ve ailesine yaptığı hayır işlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Recep bey hayırlarına bir hayır daha ekleme kararı verdi.

Kırıkhan’da babasının adına bir okul vardı, şimdi de bir fen lisesi açma kararı verdi. İnşallah Recep bey’in isminin verileceği hem Kırıkhan ilçemize hem Hatay’a hem de Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan evlatlarımıza eğitim yuvası olacak olan Recep Atakaş Fen Lisesinin hızlı bir şekilde yapımını tamamlayarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılına yetiştireceğiz.

Ben, Hatay Valisi olarak şahsım ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına şükranlarımı sunuyorum”  Şeklinde konuştu.