Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Ekin Koleji başarılara devam ediyor…

Ekin Koleji ELTIS Sertifika Programına ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

Kurucu işletme müdürü Davit Çağan imzasıyla yapılan açıklama aynen şöyle:


“Okulumuz uluslararası programlar için gerekli olan ELTIS Sertifika Programını 20 hafta süren nitelikli dil eğitimi sonucunda % 96 bir başarı ile tamamlamış bulunmaktadır.
The English Language Test for International Students (ELTIS), dünyada ingilizce eğitimi alan lise öğrencilerinin dinleme ve okuma becerilerini ölçen ve CSIET (Council on Standards for International Educational Travel) tarafından onaylı uluslararası geçerliliğe sahip bir testtir.
ELTIS sınavını başarı ile geçen öğrencilerimiz böylece;
WCEP Uluslararası Lise Öğrenci Değişim Programına ve Advanced Placement (AP) Uluslararası Diploma Programına katılmaya hak kazanmışlardır.
Önümüzdeki sezondan itibaren;
Uluslararası öğrenci değişim programına katılacak okulumuz öğrencileri, bir senelerini Kanada Devlet Liselerinde değişim öğrencisi olarak geçirebileceklerdir.


Uluslararası Diploma (AP) almak isteyen öğrencilerimiz de, akademik derslerinin belli bir miktarını İngilizce dilinde alabileceklerdir. AP programını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz çift diplomaya hak kazanacaklardır.
ELTIS Sertifika Programında emeği geçen başta WCEP ekibine, okulumuz idarecilerine ve İngilizce öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başarı gösteren öğrencilerimizi de tebrik ediyoruz.”