Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Çiftçilerin sorunları ve çözümleri için ”Çiftçi Kongresi” toplanıyor…

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Başkanlığında Aylık İl Başkanları ve İl Müfettişleri toplantısı video konferans yöntemiyle gerçekleşti.

Genel Başkan Yardımcılarının da katıldığı online toplantıya, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, ve İl Müfettişi Hamza Çalışkan da iştirak etti.

İl Başkanları bölgelerindeki çalışmalar hakkında bilgi verirken, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı diledikten sonra gündemi değerlendiren bir konuşma yaptı.

Geçtiğimiz günlerde “Esnaf Kongresi” adı ile online gerçekleşen esnafın sorunlarının konuşulduğu etkinliğin ikincisinin 10 Haziran Perşembe günü “Çiftçi Kongresi” konsepti ile gerçekleştirileceğini hatırlatan Karamollaoğlu,  “Bu hafta çiftçilerin sorunları ve çözümlerini konuşulacağını söyledi.

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, Yetkililer esnafımızın dertleriyle dertleneceklerine, borçlu olanlara banka yolunu gösteriyorlar! Biz sorunları gerçek gündemi konuşmaya çözüm için çabalamaya devam edeceğiz” dedi.