Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Çalışkan; Saadet Partisi İttifak Bloklarının Merkezinde…

Hatay Büro Memur-Sen Şube Başkanı Özkan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a ziyarette bulundu.

3600 Ek Gösterge teklifinin beklentilerin altında kaldığını vurgulayan Başkan Aslan; bu teklifin sadece belli kurumlara yönelik bir çalışma olarak ortaya çıktığını oysa bütün 1’inci derece 4’üncü kademeye ulaşan tüm personeli kapsaması gerektiğini ifade ederek, bu konuda Memur-Sen ailesi olarak mücadelelerinin sürdüğünü ifade etti.

Ziyarete Yönetim Kurulu Üyeleri; Hasan Çekmen, Abdulkadir Sayın, Mustafa Şanverdi, Ömer Kabaklı ve Mürsel Güler katıldı.Sendika faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Başkan Aslan yaptığı ziyarette, 3600 Ek Gösterge teklifiyle ilgili hususlarda ortaya çıkan zaafları ifade etti.

ÇALIŞKAN: SAADET PARTİSİ İTTİFAK BLOKLARININ MERKEZİNDE

Saadet Partisi GİK Üyesi Çalışkan’da yaptığı açıklamada hak mücadelesinin önemli olduğunu vurguladı. Büro Memur-Sen’in bu hak mücadelesinde gösterdiği gayretlerden dolayı emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Siyasi gelişmelere de değinen Çalışkan; Ülkenin büyük bir ekonomik kriz ve sosyal buhranla karşı karşıya olduğunu dile getirdi. Saadet Partisi’nin bazı konulardaki yaklaşımlarına ilişkin bilgi vererek, kendisinin de ittifak görüşmelerinde altılı masada bir komisyon çalışmasında görev aldığını ve masadaki komisyon çalışmalarına ilişkin detayları paylaştı.