Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Birlikte Helikopter Uçuşu Sonrası

Bölge Müdürü Koronavirüslü Çıktı!

Vali Yardımcısı, Kaymakamlar, Müdürler, Gazeteciler, resmi görevlileri telaş sardı.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç ve Ailesinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürümüz Mustafa Koç ve ailesinin, yapılan Covid -19 testi pozitif çıkmıştır. Bölge Müdürümüz, ikametlerinde izolasyon sürecindedir. Sağlık durumları iyidir. Orman Bölge Müdürümüz Mustafa Koç’un tüm basın mensubu arkadaşlarımıza selamı var” dedi.
Protokol-Basınla Arsuz Buluşması
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, 18 Haziran 2020 Perşembe günü Arsuz’da, orman yangınları ile mücadele kapsamında, 2020 yılı yangın sezonu hazırlıkları hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirmişti. Toplantıya; Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, 

Birlikte Helikopter Uçusu Sonrası…

İskenderun Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu ve Antakya Orman İşletme Müdürü Osman Koç yanı sıra çok sayıda basın mensubu katılım göstermişti.
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç’un ailesiyle birlikte Arsuz toplantısından sonra, Cuma günü Gaziantep’e gittiği ve iki gün sonra yüksek ateş şikayetiyle test yaptırdığı öğrenilirken, sağlık ekiplerinin filyasyon çalışmalarını yürüttüğü ve süreci takip ettikleri bilgisi paylaşıldı.
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, geçen hafta Arsuz’da, protokol üyeleri ve basın mensuplarıyla katıldığı toplantı çerçevesinde bir helikopter gezisi düzenlemişti. Tedbir amacıyla, o toplantıya katılan Vali Yardımcısı, Kaymakamlar, Müdürler, resmi görevliler ile basın mensuplarına da test yapılması gerekmiyor mu?