Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

BİK ve HGC’den Başkan Güzel’e ziyaret…

Basın İlan Kurumu (BİK) Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i ziyaret etti.

BİK Hatay Şube Müdürlüğü görevine geçen ay başlayan Halil İbrahim Parlak, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ile beraber Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan BİK Şube Müdürü Parlak, kamu kurum ve kuruluşlarının ilan ve reklamlarının yayınlanmasına aracılık ederek önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ise Hatay basınının milli ve manevi değerlere sahip çıkarak şehrin kalkınması noktasında hareket ettiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güzel de konuşmasında, onuru ile mesleğini icra eden tüm gazetecilerin her zaman saygıyı hak ettiğini kaydetti. Kamu adına görev yapan gazetecilerin yerelde şehirlerin genelde ise ülkenin kalkınması katkı sunduğunu vurgulayan Başkan Güzel, kendilerinin de basının kalkınması için imkanlar ölçüsünde destek verdiklerini, bundan sonraki süreçte de desteklerinin süreceğini bildirdi.

Ziyaret, günün anısına Parlak’ın Başkan Güzel’e BİK yayınlarından hediye ederek fotoğraf çekinmesi ile sona erdi.