Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Zeytineli; Çevlik-Arsuz yolunu değerlendirdi…

Çevlik-Kale yolunun açılışından sonra Çevlik’ten Arsuz’a kadar çok keyifli bir yolculuk yaparak incelemelerde bulunan BBP HATAY İL BAŞKANI Nevin Zeytineli; yol ile ilgili hayranlığını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Zeytineli açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Tek kelime ile muhteşem olmuş. Çevlik-Kale arasına (aracın km göstergesi ile ölçtüm) yaklaşık 26 kilometrelik muhteşem bir otoyol yapılmış.

Başta Samandağ olmak üzere tüm Hatay halkı için büyük bir hizmet, büyük bir nimet. On beş kilometrelik dünyanın en uzun kumsallarından biri olan Samandağ sahili, bu güne kadar Amanos dağlarının arkasında saklı kalmış bir hazine idi. Şimdi bu muhteşem yolla bu muhteşem inci, Amanos dağlarının önünde, Akdeniz turizminin kesintisiz devamı olarak yalnız Hatay’ın değil, Türkiye’nin ve dünyanın gözleri önüne serilmiştir. Müthiş bir emek ve kısa bir sürede, müthiş bir gayretle, övgüye değer bir iş çıkarılmış.       

Başta, çok çalışkan Sayın Valimiz Rahmi Doğan Bey olmak üzere; siyasi iktidara, iyi işler yapıldığında siyasi iktidarın yanında olan yapıcı muhalefete, üstlenici firma ve ilgili bürokratlara, Kara Yolları Müdürlüğü ve Genel Müdürlüğüne, çok tehlikeli ve çok zor şartlar altında çalışan mühendislere, iş makinesi operatörlerine ve son olarak ama en baş tacı emekçi otoyol işçilerine şükranlarımı arz ediyorum.

Darısı, Kale-Konacık arası 13 kilometrelik otoyolun iyileştirilmesine diyorum. Büyük Şehir Belediyesinin uhdesinde olan Kale-Konacık otoyolunun bir an evvel iyileştirilmesi ve bu güzel yolun taçlandırılması için başta Sayın Lütfü Savaş olmak üzere bunu Hatay Büyük Şehir Belediyesinden halkımız adına istirham ediyorum. Kim doğru iş yaparsa biz naçizane alkışlamaya hazırız,  Büyük Birlik Partisi’nin şiarı budur. Saygılarımla. “