Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Yılmaz,Ankara’da…

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen 151. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılmak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Ankara’ya gitti.

Başkan Yılmaz, 151. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına; AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Bekar Eren, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya ile birlikte katıldı.

Başkan Yılmaz il başkanları toplantısı hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti 151. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Milletvekillimiz ve İl Başkanlarımız ile birlikte katıldık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Heyet daha sonra AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hüseyin Şanverdi ile TBMM’de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Karşılıklı hoş sohbet şeklinde geçen ziyaretlerde heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.