Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Yılmaz Teksöz’ü Tebrik Etti…

Güngör Ottoman Palace Otel’de gerçekleştirilen genel kurula Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Denetleme Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Hayzaran, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda esnaf katılım gösterdi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz genel kurul sonrasında güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçilen Abdulkadir Teksöz ve ekibini tebrik etti. Başkan Yılmaz: “HESOB Başkanlığı görevine güven tazeleyerek yeniden seçilen Sn. Abdulkadir Teksöz kardeşimi ve ekibini yürekten kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” sözlerine yer verdi.

Esnafın her daim yanlarında olduklarını sözlerine ekleyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yeni görev süresinde de HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve tüm üyelerine kapılarının her daim açık olduğunu, her türlü istek ve ihtiyaçlarında destek vermeye devam edeceklerini belirtti.