Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Yılmaz; Tarla Günü Çiftçilerle Buluştu…

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Teofarm Firması iş birliği ile organize edilen Enginar Tarla Günü programına katılarak çiftçilerle bir araya geldi.

Teofarm Firması ev sahipliğinde organize edilen programa Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya İlçe Tarım Müdürü Murat Öcal, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Muzaffer Okay, Teofarm Firma Temsilcisi Elif Ovalı, Belediye Meclis Üyesi Ömer Gürbüz, Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, mahalle muhtarları, çiftçiler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Teofarm firması tarafından “tarladan sofraya” düşüncesi ile oluşturulan üretim ve imalat alanları hakkında bilgi alan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’nın tarım alanındaki zenginliklerini ulusal ve uluslararası mecralara taşıyarak tanıtan ve pazarlayan Firma temsilcisi Elif Ovalı’yı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Başkan Yılmaz,Yöresel ürünlerimize farklı zenginlikler katan Teofarm firmasının aynı zamanda üretimden tüketime kadar her aşamayı öğrencilere teorik olarak da öğretiyor olmalarından, Mustafa Kemal Üniversitesi ile yaptıkları iş birliği ile yaşayan bir eğitim atölyesi kurmuş olmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Programa katılan çiftçilerle uzun süre sohbet eden Başkan Yılmaz, bereketli bir hasat olması temennisinde bulundu.