Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Yılmaz Samandağ Esnafını Ziyaret Etti…

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ile birlikte Samandağ’da esnaf temsilcilerini ziyaret etti.

Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Necdet Aslan, Berberler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz ve Terziler Odası Başkanı Ali Doğru’yu ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, esnaf temsilcileriyle istişarelerde bulundular. 

Hatay’a önemli hizmetlerde bulunan iki ismi Samandağ’da görmekten memnuniyet duyan oda başkanları, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal’a ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiği oda başkanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, ziyarette yaptığı açıklamada, Hatay’a hizmet eden tüm esnafın her daim yanında olduklarını belirterek her zaman kapılarının açık olduğunu kaydetti.