Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Savaş’tan askıda fatura uygulaması…

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sadece sağlık değil, ekonomik olarak da bizleri olumsuz etkileyen Koronavirüs salgını süresince geliri azalan ve maddi zorluk içine hemşehrilerimize destek olmak adına “Askıda Fatura” uygulamasını hayata geçirdiklerini duyurdu.

Zor günler geçiren ihtiyaç sahiplerini hayırseverler ile buluşturarak yardımlaşma ve dayanışmanın daha da güçlenmesini sağlanacağı uygulama ile su faturalarını ödeme güçlüğü çeken vatandaşlar için yeni bir adım attıklarını ifade eden Başkan Savaş, “Hatay’ımızda dayanışmayı büyütecek fatura kampanyasının detaylarını HATSU’nun web sitesi ‘http://www.hatsu.gov.tr/’ adresinden öğrenebilirsiniz” dedi.

“El ele, gönül gönüle köprüler kurarak bu zor günleri kimseyi arkada bırakmadan birlikte aşacağız” diyerek ilk faturaları ödeyen Başkan Savaş,”Biliyoruz ki Ramazan ayı rahmet ve mağfiret ayı. Bu Ramazan içerisinde hem hayırsever olarak hayırlarımızı yapacağız ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize desek vermek için çalışıp çabalayacağız. Hayırlarımızın şimdiden Allah katında kabul olmasını diliyorum” dedi. 

Yaptığı açıklamaların ardından Başkan Savaş, HATSU web sitesine girip “Askıdan Fatura Öde” sekmesine girerek ihtiyaç sahibi vatandaşların faturalarında ödeme gerçekleştirdi.