Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Savaş Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı…

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamak amacıyla mesaj yayımladı.

Başkan Savaş mesajında, toplumun temel direği kadınların hayatımızdaki yeri ve önemine değinirken yaşamın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı ve üretkenliği temsil eden huzurlu ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında kadınların temel taşı olduğuna vurgu yaptı.

“KADINLAR SEVGİ FEDAKARLIK VE HOŞGÖRÜNÜN SİMGESİDİR”

Huzurlu ve çağdaş bir toplumun yetişmesinde kadınların önemli bir rol üstlendiklerinin altını çizen Başkan Savaş,” Kadınlar sevgi, fedakârlık ve hoşgörünün simgesidirler. Varlıklarıyla hayatımızın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar. Unutulmamalıdır ki çocukların ilk eğitimcileri kadınlardır. Kadınların ihmal edildiği bir toplum varlığını sağlıklı bir şekilde sürdüremez. Hayatımızın her anında bizleri onurlandıran, bizleri eğiten, yetiştiren, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, fedakâr kadınlarımızın hayatımızdaki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir.

Kadınlara yönelik cinsiyet ayrımcılığının sona erdiği, şiddet ve fırsat eşitsizliği sorunlarının ortadan kaldırıldığı mutlu aile, mutlu yaşam ve mutlu toplum dileğiyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.