İBRAHİM GÜZEL: KARDEŞLİK TOHUMLARI BAYRAMLAR VESİLESİYLE YEŞERSİN VE TÜM DÜNYAYI SARSIN
Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Sevgi ve barış kenti Defne’de tüm özel günlerin birlik ve beraberlik içinde karşılandığını belirten Güzel mesajında şu sözlere yer verdi;

“Barışın, sevginin ve dostluğun kenti Defne’mizde her bayramı, her özel günü birlik ve beraberlik içinde karşılamak bizi biz yapan değerlerin başında gelir. Bu güzellikleri yaşamak, yaşatmak ve genç kuşaklara aktarmak en önemli sorumluluklarımızdan bir tanesidir.
Güzel ilçemizde ekilen kardeşlik tohumları bayramlar vesilesiyle yeşersin ve tüm dünyayı sarsın. Bu bayram, şehrimizin ve ülkemizin yarınlarını bir kat daha aydınlatsın.Kardeşliğimiz ve birlikteliğimiz bir kat daha pekişsin.İlçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için sağlıklı, huzurlu ve umutlu bir bayram olmasını ümit eder, herkesin Kurban Bayramı’nı kutlarım.”