Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Çinçin çözüm için Ankara’da…

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve kurmaylarıyla birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve ATSO üyelerinin sorunlarını bire bir aktarmak üzere Ankara’ya yol aldı. ATSO heyeti ilk olarak,Hatay Ak Parti Milletvekili Sayın Hüseyin Yayman, Hatay Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birlik Başkanı Lütfi Danahaliloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ile birlikte; Bakan Pakdemirli’yi ziyaret etti…
ATSO heyeti ilk olarak,Hatay Ak Parti Milletvekili Sayın Hüseyin Yayman, Hatay Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birlik Başkanı Lütfi Danahaliloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ile birlikte
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bakanı Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret etti.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve kurmaylarıyla birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve ATSO üyelerinin sorunlarını bire bir aktarmak üzere Ankara’ya yol aldı.

Başkan Çinçin,ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada:

“Hataylı Soğan ve Patates üretimi yapan Çiftçilerimizin yaşamış olduğu sorunlar ve çözüm önerilerimizi Sayın Bakımız ile istişare ettik. Konunun yakından takipçisi olacağını bizlere iletti. Sayın Bakanımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz..

Bu ziyaretler kapsamında ikinci durağımız ise T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
Bakan Yardımcısı aynı zamanda hemşerimiz Alpaslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etmek oldu.

Hatay’ın Enerji ve Doğalgaz yatırımları ile ilgili taleplerimizi iletme fırsatı bulduk.

Bizleri Ankara ziyaretimizde bir an olsun yalnız bırakmayan, üyelerimizin ve ilimizin sorunlarını Bakanlıklara aktarma fırsatını bizlere sağlayan Sayın Hüseyin Yayman’a şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.”dedi.