Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Bakanlardan ihracatçılara sıcak karşılama…

Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Sektörü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak ve beraberinde ki Yönetim Kurulu Üyeleri Ticaret Bakanı Mehmet Muş yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek ihracat iş kolunda yaşanan sorunları anlattılar ve çözümler noktasında görüş alışverişinde bulundular.

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan iş insanı aynı zamanda Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Sektörü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak, ziyaretin sonuçlarından ihracatçılar olarak memnun kaldıklarını söyledi.

Ali Kavak yazılı açıklamasında, “Her iki Bakanımız Sayın Muş ve Sayın Pakdemirli’yi ziyaret ettik. Yaş meyve ve sebze ihracatçılarımızın sorunlarını masaya yatırdık. Her iki Bakanımız sorunlarımızın çözümü için gereken girişimlerin yapılacağını belirttiler.” dedi.

Görüşmeler sırasında her iki Bakanlığın Genel Müdürlükleri düzeyinde ihracatçı temsilcileriyle daha sık bir araya gelme ve eylem planlarının birlikte yaşama geçirilmesi kararı alındığını ayrıca aktaran Ali Kavak, Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Sektörü Yönetim Kurulu Başkanı olarak her iki Bakan Mehmet Muş ve Bekir Pakdemirli’ye yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.