Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Antakya Bilim Merkezi,yeni dönem kayıtlarına başladı…

Antakya Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antakya Bilim Merkezi, yeni dönem kayıtlarını almaya başladığını duyurdu.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “Antakya Bilim Merkezi yeni dönem için kapılarını açıyor. 4 – 5 – 6 – 7. Sınıflara yönelik robotik kodlama, astronomi ve uzay bilimleri, akıl ve zeka oyunları için kayıt almaya başladık. 

Eğitimlere katılan öğrenciler akıl ve zeka oyunlarında zihinsel gelişimlerini destekleyecek oyunlar öğrenirken grup oyunlarıyla iş birliği yapmayı öğrenecek. Astronomi dersinde ise planetaryumda uzay ve güneş sistemini yakından tanıyacak, teleskopla güneş gözlemi yapacaklar. Robotik kodlama dersinde psikomotor becerilerini geliştirerek takım çalışmasıyla projeler ve ürünler ortaya koyacak.

Profesyonel ekipmanlar ve uzman eğitimcilerimiz eşliğinde yapılacak eğitimlerimiz öğrencilerde ufuk açacak öğrenciler bu eğitimde eğlenirken öğrenecekler. Okul saatlerine göre ayarlanan, sabah ve öğleden sonra gruplar halinde verilecek olan kursumuza başvurmak ya da bilgi almak isteyenler 0326 213 03 04 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.”