Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Antakya Belediyesi çalışıyor…

Başkan Yılmaz sosyal medya hesapları aracılığı ile önce Fen İşleri hizmetlerini, Park ve Yeşil alan hizmetlerini, şimdi de Temizlik İşleri çalışmalarını aktardı. Başkan Yılmaz aktardığı paylaşımda geride kalan 2 yılda yapmış oldukları temizlik çalışmaları hakkında görüntüler paylaştı.

“Tertemiz bir Antakya için, son teknoloji ile donatılmış geniş araç filomuz, uzman personel kadromuz ile gece-gündüz aralıksız çalışıyoruz. Ekiplerimiz tüm mahallelerimizde ibadethanelerde, metruk alanlarda, cadde ve sokaklarda kapsamlı olarak temizlik hizmeti gerçekleştiriyor.Gece yıkama çalışmalarımız ile de ana arterler ve çarşı içerisinde hizmet sağlıyoruz.

Antakya’mızın en ücra köşesine kadar götürdüğümüz temizlik hizmetimizi daha kaliteli hale getirmek amacıyla her geçen gün araç ve ekipmanlarımızı arttırıyoruz.95 mahallemizde 14 Metrenin altında kalan tüm cadde ve sokaklarda her gün kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Çöp Konteynerlerimizde yıkama, dezenfeksiyon ve onarım çalışmalarımız her gün düzenli olarak yapılıyor.Yıl genelinde toplamda 2950 kez ibadethane temizliği hizmeti gerçekleştirmiş oluyoruz.Atık Yönetimi konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Sıfır Atık Projemiz” kapsamında Ambalaj, Pil ve Bitkisel Yağ atıkları ekiplerimiz tarafından toplanarak bertaraf ediliyor.Tüm bu temizlik hizmetlerimizi 70 adet araç, 462 personel ve 68 adet şoför ile gerçekleştiriyoruz. Daha Temiz bir Antakya için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” İfadelerini kullandı.