Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

AKİB’de Kavak-Sin Ekibi Galip…

Akdeniz Yaş Sebze Meyve İhracatçılar Birliği başkanlık seçimlerinden, Antakyalı İhracatçı Ali Kavak ile Samandağlı İşadamı Necdet Sim’in desteklediği Beyaz Liste galip çıktı..

Çarşamba günü yapılan genel kurul öncesi ihracatçılara hitaben bir konuşma yapan, sektörün en eski isimlerinden, Antakyalı İhracatçı Ali Kavak, sektöre sahip çıktıkları için üyelere teşekkür etti. AKİB’in kuruluş sürecini de anlatan ve geride, büyük bölümü Birlik Başkanlığı olmak üzere, sektöre 35 yıllık desteği, katkısı, yöneticiliği olduğunu söyleyen Ali Kavak, “Benim en verimli yıllarım burada geçti Hiç pişman değilim. Hayatımın en verimli bu dönemlerinde yaş meyve sebze ihracatçısı kardeşlerime hizmet etmeye çalıştım.

Bu süreçte de ilk kez bir seçim havası yaşayacağız Hayırlı olsun. Yönetime seçilen tüm Yönetim Kurulu üyelerine yeni dönem hayırlı, uğurlu olsun” Şeklinde Konuştu.

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nin yönetimine seçilen Beyaz Liste’deki birkaç isim şunlar: Ali Kavak, Necdet Sin, Ferhat Gürüz, Sinan Gümüş, Remzi Oruç, Cansel Bezgin Can.