Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Vekil Topal’dan Kurban Bayramı Mesajı…

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Serkan Topal yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi.

Bayramlar; Toplumları birleştiren neşe ve sevincin birlikte yaşandığı, küslüklerin sona erdiği, barış ve dayanışmanın öne alındığı, paylaşımların çoğaldığı kutsal günlerdir.

Millet olarak daha çok dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Toplumun her kesiminin kucaklaşmaya, helalleşmeye ve dayanışmaya ihtiyacı olduğu bu dönemi birlikte ve başarı ile atlatacağımızdan şüphem yoktur.

Yaşanan ekonomik sıkıntılardan kaynaklı, işsizlik ve yoksulluğu, gençlerimizde oluşan gelecek kaygısını daha çok kenetlenerek aşacağız. Bu bayram sıkıntıların yaşandığı son kurban bayramı olacak. İnanıyorum ki, gelecek Kurban Bayramı; daha mutlu ve umut dolu geçecek. Çünkü biz, Milletimizin basiretine ve verasetine inanıyoruz.

Bu vesile ile başta Hataylı hemşehrilerim olmak üzere, Milletimizin Kurban Bayramını kutluyor; sağlık ve esenlik içinde nice bayramlar geçirmemizi yürekten temenni ediyorum.