Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Vekil Şanverdi vatandaşlara verdiği sözü tuttu…

Tır filosu olarak Türkiye’nin sayılı illerinden biri olmasına rağmen, sınır kapılarında bazı problemlerle karşılaşabilen Hataylı Tır şöförlerinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Şanverdi yaptığı görüşmelerle önce Rusya’nın uyguladığı Dozvola kotasına takılan yüklü tırların Hopa’dan çıkışını sağladı, ardından da Zeytindalı Gümrük Kapısı’nda 10 kilometreye uzayan Tır kuyruğunun bitmesini sağladı.

AK Parti Milletvekili Şanverdi, Hatay’ın yeni gümrük kapısı olan Zeytindalı Gümrük Kapısı’nda 10 kilometrelik Tır kuyruklarını, telefon görüşmeleri sonucunda çözüme kavuşturdu.

Vekil Şanverdi, vatandaşlara verdiği sözü yerine getirerek Rusya’nın uyguladığı kotadan dolayı problem yaşayan, Rusya’ya geçmek için Hopa’da takılı kalan meyve ve sebze yüklü 50 Tır’ın Dozvola izin belgesi problemi Ulaştırma Bakanlığı ile görüşülerek çözüldü.

Nakliyecilerin ve tırcıların en büyük sorunu ve zaman kaybı olan bekleme süresini çözüme kavuşturan Şanverdi, “Türkiye’nin ve Hatay’ın hizmetkârıyım, bizler milletimizin sorunlarını çözmek için seçildik. Onlara her zaman yardımcı olacağız, bu bizim görevimizdir” şeklinde konuştu.