Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Vali Doğan Şehit Aileleri ile bir arada …

Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit aileleri ve gazilerin onuruna Ottoman Palace Otel’de iftar yemeği verildi.

Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti kıymetli aileleri ve gazilerimizle yakından ilgilenen Vali Doğan konuşmasında, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet makamları ali olsun. Onlar canlarını, kanlarını vererek bu toprakları bize vatan kıldılar. Gazilerimiz yine bu uğurda gözlerini kırpmadan çetin mücadelelere girdiler, bu vatan için kanlarını akıttılar onlara da şükranlarımı sunuyorum.

‘Bayrakları, bayrak yapan üstünde ki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.’ Şehitlerimiz bin yıldır bu milletin geleceği, refahı, müreffeh bir hayat sürmesi, bu topraklarda ilelebet yaşaması için canlarını, kanlarını feda ediyorlar. Bize emanet etmiş oldukları bu vatan parçasını bizlerde, evlatlarımıza en iyi şekilde tevdi edebilmek için var gücümüzle çalışmak durumundayız.” dedi.

Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından günün anlam ve önemine binanen Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan videonun izlenmesiyle devam eden programda konuşan İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş konuşmasında, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizler için çok önemli. Şehit; vatan, bayrak demek, bu şuur ve inançla günün her saati asayişin, güvenliğin ve bu şehirde huzurun sağlanması için mesai sarf eden bütün arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum. Ayrıca yaptığımız çalışmalarda bize 7/24 destek veren kardeş kuruluşumuz Jandarmamıza, ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.