Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Ters Altın Konak ilgi çekiyor…

Tavan, ayakaltında; Halı, koltuk, dolap ve sehpalar tavanda! Dikkat, başınız dönecek…

Altınözü Kaymakamlığı ile işbirliği içinde, uyumlu çalışarak, neredeyse köyü andıran, atıl durumdaki Altınözü, artık Hatay ve Türkiye’nin turizm kentleri arasında yerini aldı.

Altınözü Belediyesi, ilçeye öyle bir tesis kazandırdı ki, görmeyenler görmeye gelecek ve bu şirin ilçemiz, turizmin cazibe kenti olmayı, bu alandaki popüleritesini arttırarak sürdürecek.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın girişimleri ile 3 yıl önce ilçeye kazandırılan Millet Bahçesi, Cam Teras ve Asma Köprü projelerinden sonra ‘Ters Altın Konak’ projesiyle, Altınözü yeni bir cazibe merkezine daha sahip oldu. Bu ilginç hizmetin mucidi, Hatay’da bir ilki yaratan, İlçe Belediye Başkanı Rıfat Sarı oldu. Başkan Sarı, birbirinden ilginç sürpriz projelerle Altınözü’nün çehresini değiştirdi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, son projeyi heyecanla şöyle anlattı:

“Ters Altın Konağı gezdiğinizde, tavan, ayaklarınızın altında! Halılar, koltuklar, sehpalar ise tavanda. Hafta sonları ziyaretçilerimizi ağırlamaya hazırız. Baştan söylemeliyiz ki, içeride gezerken başınız dönecek. Tavandakiler ayaklarınızın altında, yerdekiler tavanda olacak.”