Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

SGK Müdürü Bal İstişare Toplantısı düzenledi…

İl Müdürlüğünce her ay düzenli olarak yapılan merkez müdürlükleri istişare toplantısı İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Müdür Bal, göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan çalışmalarından dolayı tüm müdürlere teşekkür ederek toplantıya başladı.

Toplantıya katılan herkese teşekkür eden SGK İl Müdürü Hamit Bal, vatandaşlar için hayati bir kurumda çalıştıklarının bilincinde olduklarını belirterek, bundan sonraki çalışmalarda da aynı sorumluluk bilinciyle hareket edileceğine inandığını söyledi.

Toplantıda; İl Müdürlüğünün genel performansı, GSS iş ve işlemlerinde yapılacak işlemler, tasarruf tedbirleri, kayıtlı istihdamın artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar, Müdürlüğün diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı değerlendirme yapıldı. 2022 yılının planlamasının yapıldığı toplantıda tüm katılımcılara sorumluluklarının büyük olduğunu hatırlatan Bal, vatandaşın her türlü soru ve sorununa çözüm bulabilmek amacıyla kurum bünyesinde bulunan herkesi her daim hazırlıklı ve bilgili olması gerektiğini dile getirdi.